Press "Enter" to skip to content

als het jeukt omlaag

zo, nu krijgt die, vervolgens, is iets intiems en ongemakkelijk, omdat gevoelige, neem dan weglesen:

de jongen stelt zich voor als gevolg van de “jeuk stap”, ook een brandend gevoel wanneer ik plassen, de moeder zegt dat iets “open”. s bobe, overigens, is tien jaar oud.

Ik: “ok, dan moet ik bobe u onderzoeken naar beneden er eenmaal is, kan het niet leg je neer en de broek naar beneden.”: “moet het zijn?” ik: “ik ben bang dat het, anders kan ik niet veel over zeggen. maak je geen zorgen, het gaat snel. je kunt, omdat je voorhuid helemaal naar achteren en duw?” bobe: “?” ik: “je weet hoe dit te doen?”, Ik zoeken op het genitale en glijden zachtjes de voorhuid naar achteren. hij ziet er een beetje geïrriteerd. moeder: “je weet hoe dat gaat. u weet dat, nietwaar? niet machste?” ik: “weet je dat? of de vader te verzorgen?” moeder: “ik weet het niet, de vader komt altijd te laat voor dames # best laag, niet kan kijken. en mij, hij kan niet kijken.” Ik: “ok, maar als er geen vader is, moet u op te nemen, of hij wil of niet. maar eigenlijk, dat zou echt een baan tussen vader en zoon, of? er zijn ook week-ends. en na alles, hij is nu tien jaar oud.”

te slecht. de jongen had geen idee wat “aan de hand is daar beneden”. Ik liet hem zien hoe druk de voorhuid terug, is het aanbevolen om deze dagelijks reinigen met een washandje of in de douche, en de vader via de moeder weer in de plicht. het gebrek aan hygiëne was, helaas, volgens zichtbaar door de massale ophoping van smegma had ontwikkeld, een ontsteking van de eikel, de voorhuid was. een bonding open al massaal overprikkeld, onderdeel, geen wonder, het had s bobel pijn bij het plassen *trillen*

Be First to Comment

Geef een reactie