Press "Enter" to skip to content

aok vul de zomer gat

Hallo? waarom moet gaan om de aok is eigenlijk voortdurend in confrontatie met de artsen? de aok zit in een stabiele je huis hoeft te gaan naar andere hack? of te profileren, en de nieuwe gidsen zijn geplaatst op de bovenste verdieping met een kernachtige uitspraken?

na de aok fluffed een paar dagen geleden, artsen zou verdienen veel te veel geld, een oude hoed van deze richting – na de schok in de volgende notch, de wachttijden. Oh, en er zal blij zijn om te rumgekrittelt. en dan het onderwerp wordt altijd de voorkeur de eigen patiënten gespannen en, uiteindelijk, de stemming gemaakt “de aok is aan de kant van de patiënten tegen artsen”. sky. en de huidige gezondheid-bahr, de steile sjabloon.

dit systeem kan alleen teek in de toekomst als samenwerken, en niet de oude loopgraven zijn neugebuddelt. Ik schrijf hier niets te hoge administratieve kosten of de all-zonder-kinderen-werk van de aok😉

nu heb je een aok-functionaris en de praktijk van het tekenen, en vond dat we waren de artsen en zelfs op de week van het werk tijd. nieuw opgericht zal worden verplicht om minstens 34 uur per week voor de patiënten. en dan is het doorbreken van het taboe: “waarom zijn artsen woensdag middag vrij?”

nou, ik heb het zelfde probleem. dat is de reden waarom ik ook altijd op dinsdag middag. de manier waarop mijn haar de hele dag maandag. en het gemeentehuis, de Bank, het briefpapier winkel gedurende de nacht. overheid openingstijden, wij willen dat in de discussie? als we betaald aan artsen al per uur. als ik kijk naar mijn praktijk plaat, dan 25 uren per week en er na de kantooruren indicatie. maar, de Heer aok-menselijk – ik kan bereikt worden volgens de hulpdiensten verordening, 25 uur in een dag! hoe is dat voor u? Ik ben ook in de ochtend, een uur voor, en in de avond twee uur, meestal langer. en de lunch is alleen een uur lang. het moment: Oh kijk, daar zijn we op … het moment, 45 uur. dan ben ik ten minste eenmaal per week, nog langer, omdat de pc en gaat in staking weer, of moet ik vul diverse kv-verzoeken of de gesprekken met de medewerkers in behandeling is. daarnaast acht het weekend in het jaar te komen met ons op, want wij zijn ook minstens 12 uur in de praktijk. en in de nacht op de oproep.

en ik ben vergeten wat mijn medewerker, collega, bedankt voor de toelating van stoppen geen kassier een stoel, omdat: er zijn te veel artsen werken zo veel als ik doen. aangezien we al op ongeveer 80-90 mens uur per week. Oh, maar ik ben vergeten: de niet in de kv, maar ik betaalde Ja! wat beïnvloedt mijn uurtarief is waarschijnlijk negatief, toch?

liefde aok: maar, denk ik, mijn werk in de week is voldoende. maar, Ja, ik heb ook een goed verdienen. Ik ben echt tevreden. maar ik verwacht niet dat mijn betaling per patiënt, omdat de horror komt tot mij. maar ik weet wat je deed: in de som van zeer tevreden patiënten die willen komen, en ik zie, hoe ze geboren worden, en in de kinderkamer en in de school. en een met mij lachen en plezier hebben. en ouders die een beroep doen op mijn mening en vertrouwen in mij.

de, liefde aok, je bent niet doet mij een vakantie met uw taunts.

Be First to Comment

Geef een reactie