Press "Enter" to skip to content

de andere dag aan de telefoon

Om 21: 15, kinderdok comfortabel zit op de bank en speelt met de nieuwe eipad.

telefoon rinkelen. dankzij de meerstemmige, in een aangename zachte toon, niet de genervige gerappel praktijk van de telefoon.

Ik: “kinderdok, Hallo?” vader: “eh, Ja, Hallo. Ik heb een vraag.” ik: “… en met wie spreek ik?” … voor een ding, de naam. essentieel is. vader: mumble”…nitzki…”mompel. … goed. het was waarschijnlijk niets. Ik: “ok, wat is er mis?” vader: “mijn dochter zeurt de hele tijd, haar voeten zo’ n pijn.”, Ik: “alles is duidelijk, hoe oud is uw dochter?” … dan is de administratieve verduidelijken. vader: “drie en een half.” Ik: “waar zijn de pijn … in de voet?” … de voet is altijd relatief. in de süddeutsche anatomie Atlas van de voet in de anterior superior iliacale wervelkolom uh begint en eindigt op de digitus pedis I. vader: “dus, op de knie, recht glaubch.” Ik: “en sinds wanneer heeft ze deze pijn?” vader: “nou, tien minuten, een kwartier.” Ik:”. ok. u kan niet optreden omdat er dan?” vader: “goed. gaat al. Ik lag ‘ s.”: “heb je iets tegen de pijn thuis?” vader: “Ja, glaubch. dus ik zetpillen of zo.” “goed. dan geven ze je een morgen als je nog steeds…”

het rammelt in mijn hersenen. Ik schuif het een differentiële diagnose tegen de andere, en hier, scroll naar beneden mentaal in het Hoofdstuk over de reumatologie, orthopedie en infectieziekten, met een gewicht van tijd, de omvang en de leeftijd en …

Ik: “vertel me, wie is maar drie jaar oud was, hebben we net voor tien uur s’ avonds, nog steeds niet in bed? je werd wakker van de pijn?” vader: “ne, die graden in het bed.” Ik: “en dat is op een of andere manier omvergeworpen? maat van het bed, zoals dat? ze heeft een hoog bed?” vader: “Ja, een hoog bed.” Ik: “en omdat u viel?” vader: “Ja. als ze vielen uit.” Ik: “en sindsdien heeft ze pijn in de knie?” vader: “Ja. dik het is.”

dat was het moment dat ik eruit ben, omdat mijn hoofd sloeg op de rand van de tafel. het moet alleen worden seconden.

Ik: “dus, je viel van het bed, een hoog bed dat was voor een kwart van een uur, want dan heeft ze pijn in de knie, en dik. echt?” vader: “Ja. dus dat was goed.” Ik: “nou dan. ga onder de palen met haar naar het ziekenhuis? dit moet waarschijnlijk worden geröntgend. misschien wat gebroken is.” vader: “echt? en omdat je kunt nu niets doen?” ik: “nee, niet echt. laat de tijd in het ziekenhuis, ok? kijk,” vader: “ok. als jij het zegt. Ik nodig hebt om te bellen, een afspraak te maken?”

Ik: “nee, alsjeblieft, anders waait de collega aan de telefoon voordat hij gaat naar de plek met de hoge bed. nee nee, ga direct daar.” vader: “dan zal ik het veranderen.” Ik: “goed. opnieuw vader, hoor.” “ja, doei. … Oh, en morgen is het niet genoeg is, is het dan?”

Be First to Comment

Geef een reactie