Press "Enter" to skip to content

De andere dag op Afspraak

Het is hoorn schalt in de handset. Gratis karakter. MFA: “… wassen nu. Ja, het Moment dat ik naar hier slechts een kort antwoord, dan is het ook gelijk aan meer…. Ja, Hallo?” Ik: “goedemorgen, hier Kinderdok, Hallo.” MFA: “Ja, wat is het?” Ik: “Praxis Dr. Gebhardt?” MFA: “ja, zeker.” Ik: “Ja, Hallo, ik zou graag een afspraak maken vandaag.” MFA: “Wassen, vandaag de dag? … mmh. Dr. Gebhardt is op vakantie.” Ik: “… en Dr. Miller?” Zijn Partner in de praktijk te maken van de afzonderlijk vakantie. MFA: “Ja, het is er al, maar alleen, Dr. Gebhardt is op vakantie. Je bent anders aan de Dr. Gebhardt?” Ik: “Ja, nu al.” MFA: “Ja, behoorlijk vol hier vandaag. Wat doet u?” Ik: “ik zou graag een datum van vandaag, dat zou mooi zijn, ik was behoorlijk gevangen, de hele nacht en dus… ik Vertel de arts.” MFA: “wat is uw Naam?” Ik: “Kinderdok.” MFA: “ik weet het niet… omdat ze de laatste Tijd?” Ik: “Oh, het is zeker niet altijd, vijf, zes jaar?” MFA: “Oh… Dus, voor ons, het is echt vol, en Dr. Gebhardt is op vakantie….” Ze maakt een kunst breken. Ik zou zeggen niets. MFA: “… dus … omdat je je niet kunt komen ons nu. Je gaat naar de dokter, je was in de tussen tijd.” Ik: “Uh… want ik was nergens te worden? Ik was altijd gezond. En zo ver was ik altijd met Dr. Gebhardt. En Dr. Muller, ik weet het.” Uit het ziekenhuis vroeg. Ik wil niet zeggen maar nu. En de dokter ben ik ook. Maar zelfs dat maakt niet uit, toch? MFA: “… helemaal vol vandaag …” Pauze. Breken. Ze denkt waarschijnlijk dat ik echt op te geven. Ik: “kan me niet schelen als ik de tijd heb vandaag.” Want ik ben echt ziek. Denkt. MFA: “… en dan kom je vijf-en-twintig tot elf uur. Ik duw je in.” Ik: “Geweldig. Dank u.” MFA: “Naam?” Ik: “Kinderdok?” MFA: “Verzekerd?” Ik: “Zeker.” MFA: “ik bedoel, waar bent u verzekerd?” Ik: “Holstein. Privé.” MFA: “Aha. Nou, dat is geweldig. Dus elf uur fuffzehn.” Ik: “ik dacht dat vijf-en-twintig.” MFA: “zei ik vijfentwintig?” Ik: “Ja.” MFA: “Fuffzehn. Wees er op tijd bij.” Ik: “Altijd. Dank U Zeer Veel.” MFA: “Ja. Nogmaals, luister.” Ik: “Weer Luisteren.” Maar sinds ze had al opgehangen. Oh geweldig. Als ik zou horen, zoals een gesprek in mijn log, en aangezien ik alleen hoort de ene kant, er is een dikke vette waarschuwing. Immers, je vroeg aan het eind, na de verzekering. Het is echt serieus genomen. En moet excuses aanbieden, dat men ziek is.

Spannend, want ik was aan de andere kant. Wat je hebt ervaren in de kwestie van afspraken met de dokter, en vriendelijkheid aan de telefoon?

Be First to Comment

Geef een reactie