Press "Enter" to skip to content

de angst van artsen

Kom ik door de deur, voordat ik te lezen in de wachtkamer lijst die mij, een twaalf-jaar-oude verwacht iets met een hoest, een loopneus, tralala. … en de reactie (het schrijven van de helpers te doen), volgens de moeder van de jonge hebben een grote angst van artsen. Ik verwacht het ergste gebeurt. moeder: “Hallo, mijn naam is Strijken Meier, en patrick, justin, en ik moet zeggen, patrick-justin heeft grooosse bang voor artsen.” ik, een jonge man, hij kijkt me een beetje sceptisch – als ook een beetje koud. maar verder is alles ok. Ik: “en waarom zegt u?” moeder: “ik dacht dat ik het vertellen.” ik: “dat is goed, maar we weten niet van ons maar toch, ik kon het niet invoeren van mezelf, ik weet wat hij heeft. maar de angst is nu al in de kamer.” want dat was al ingevoerd op de sign-breed. het onderzoek loopt prima zonder een probleem, patrick, justin, en ik maak small talk, geen spoor van de verdediging, de angst of paniek. Ik: “nou, alles ging goed.” bespreken we de behandeling – een lichte koude, dus het is niet een behandeling. moeder: “zo, eerder is het altijd schreeuwen als neergestoken.” Ik: “is dit niet een beetje?” moeder mompelen: “nou, met vier of vijf.” de tijden. de kinderen worden ouder. en je hoeft niet om dingen te bespreken. maar als de moeder meer maakt, dan is het kind moet nog veel veerkracht om een geestelijke te kraken.

Be First to Comment

Geef een reactie