Press "Enter" to skip to content

De kleintjes groeien zo snel

Nou, dat was snel de eerste punten van het nieuwe jaar:

Ik: “Nou, dit is het beste brave voor de vaccinatie?” Negen-Jaar-Oude: “Natuurlijk!” Moeder: “Zeker is hij? Wat? Mario? Dapper? DubisttapferDubisttapfer!” Negen-jaar-oude (geïrriteerd…): “Uh, Ja…?” Ik: “Nou dan, naar rechts of naar links?” Negen-jaar-oude: “het maakt niet Uit hoe je het wilt.” Moeder: “Oh, goed, Je bent altijd zo gevoelig, is Uw goede kant, alo liever links? Mmmh? Wat bedoel je? Beste links? Ja?” Van negen jaar (met een schouderophalen,…): “Verdomme.” Ik: “Dus op de links … einszwo drie.” Moeder (schuiven op de stoel): “het kan geen kwaad laat zich niet gekwetst gewond.” Negen-jaar-oude: “dat is goed…” beneden rolt de Mouwen. Ik: “Goed gedaan, super.” Moeder: “is het niet? Hij heeft het goed gedaan. Gelt, haast goed gedaan, Mario… Je was heel dapper. Ook niet deed geen pijn, toch? Ik vertelde.” Negen-Jaar-Oude: “Mam?” Moeder: “Ja?” Negen-jaar-oude: “de volgende Keer, ik zou ook alleen naar de dokter, toch?”

Be First to Comment

Geef een reactie