Press "Enter" to skip to content

de show must go on

de andere dag in de emergency service, slechte fiebriges vier-jaar-oude meisje. koorts voor drie dagen, een zere keel, en bevindingen: totaal vereiterte amandelen, rood. pijnlijk.

Ik: “ze heeft een dikke nek ontsteking. ziet er bijzonder slecht uit. arme muis. dat is, Ja, heel goed afgewerkt.” moeder: “nou, misschien was dat een beetje te veel van het gisteren en vandaag met de monsters in de kleuterschool.” Ik: ? moeder: “en dan vanavond de voorstelling.” Ik: “… zeker niet.” moeder: ? Ik: “dat wil je niet uit te leggen aan mij nu, serieus, dat haar dochter, met veertig van de koorts was gisteren, en vandaag, in de kleuterschool, om alle monsters?” moeder: “omdat ik niet wist dat het is besmettelijk.” precies. Ik: “koorts, een zere keel? je denkt dat het uit de lucht vallen? ze heeft gebracht, maar veilig in de kinderkamer. en nu doorgegeven aan de anderen in de kleuterschool.” moeder: “Ja, het krijgen altijd zieke kinderen in de kleuterschool.” Ik: “absoluut recht. omdat andere moeders sturen hun kinderen ziek, te… voor elk van de monsters.” Ik was echt boos. moeder: “Ja, maar je moet er heengaan.” ik: “waarom moet je? wat er gebeurt, want echt, als je er mee?” moeder: “niets.”

Be First to Comment

Geef een reactie