Press "Enter" to skip to content

Dromen zijn mijn werkelijkheid

De moeder, in de voorkant van de balie: “ja, we hebben geen afspraak te maken, ik weet al wat je wilt zeggen, maar nu, wissense, Mira-Bella heeft de neusverkoudheid maar een beetje. Het duurt niet zo lang, wanneer u te Onderzoeken. Want ik kan komen? Is snel, ne?” fMFA: “Ja, een goede dag, en welkom. Goede Morgen, Mira-Bella. Dit is heel mooi, en het vertrouwen, dat je in deze situatie naar onze praktijk en uw vertrouwen in de diagnostische en therapeutische vaardigheden van de Heer arts. Uw dochter is zo ziek Ah-nee? Nou dan… het spijt me zeer en ik voel een diep medelijden met hun huidige Situatie. Ik zie graag wat ik kan doen voor Mira-Bella, en u doen, zodat u kunt gaan om de totstandkoming van de huidige Overleg tevreden en de gezondheid van thuis. Laten we eens kijken: De arts Kinderdok aanbiedingen met een preventief onderzoek, aangehouden in verband met twee kinderen met epilepsie, één met een longontsteking, dan is de kleine vier-jaar-oude – het arme kind nog steeds komt het met de wandel-handicap aan het ontbreken van zuurstof tijdens de geboorte. Ik zie graden, het is de tweeling met veertig van de koorts, en de purulent, groenachtig slijm volgen, en dan zal hij aan de touwtjes trekken in de vijftien jaar na de val van het hoofd – zeer slechte geschiedenis, ik zeg u, spiraal breuk, en dus wat lelijk geschiedenis – en, ten slotte, in ongeveer twee uur na de andere tien of twaalf kinderen, wijdt hij zich zeker met volle aandacht naar de loopneus van uw dochter. Kan een longontsteking of tuberculose achter de rug, is het niet? Nou, maak je geen zorgen. Al past. Oh, dit is te lang, je zegt dit is een kleinigheid? Ja. Kan worden. Ik zou het niet noemen, want dan kom je bij ons in de praktijk. Met Of Zonder Afspraak. Dan wordt dringend. Of?” Moeder: “neem me mee naar lang. Dan krijg ik het nu duidelijk druppels in de neus.” fMFA: “Alles.”

Dromen. Träääääume.

Be First to Comment

Geef een reactie