Press "Enter" to skip to content

Drosophilidae in vermomming

De moeder duwt haar vier jaar oude naar mij. “Zo, neem dan een kijkje bij deze uitslag.” Ze is movin ‘ om je heen, buigt het hoofd van de Kleine, zodat ik kan controleren en de achterkant van de nek. Ik zie een paar Krassen op de haarlijn. “Sinds het jeukt voor dagen. Ik heb alles geprobeerd, nieuwe shampoo, bissel geolied, niets helpt.” Ik kijk onopvallend door de rest van het haar aanpak rond de oren en op de voorzijde van het voorhoofd. “Oh, nou, wat is dat!” De moeder zwaaien met beide handen boven de kroon aan haar dochter. “Deze ellendige vrucht vliegt, maar ook over de plaats.” Ik ben te snel, een pak, en geef haar de Gnadenknips. Dan houd ik de geplette ding voor ons. “U hebt zo een fruitvlieg thuis?”, Ik heb een vraag. De moeder haalt haar schouders op. “Ja, natuurlijk, heel veel, zult u in staat zijn om de tijd, zelfs wanneer deze in de keuken. Maar op het hoofd van de Maya ‘ s, ik heb het niet gezien hebben.” Ik glimlach naar je vriendelijk. “Weet je, dat heb je nu genoteerd, onbewust, mijn vrouw?” “Nee, waarom?” vraagt ze geïnteresseerd. “De voorlaatste carnaval heeft gepresenteerd voor mij is mijn vrouw een fruitvlieg in het haar van mijn dochter,” zeg ik. “Naar De Carnaval? Aangezien er meestal geen, maar veel te koud…”, antwoordde de moeder. “Recht. Het waren niet, en je niet,” zeg ik grijnzend. “Zijn er luizen.”

Vergeet niet: luizen, vliegen niet, en fruit vlieg land op haar.

Be First to Comment

Geef een reactie