Press "Enter" to skip to content

een blij moment

Ik heb in deze onderzoeken kamer, de moeder vertelde me alles, wat de aandoening van uw kind is het belangrijk, ze had zelfs gemeten koorts (rectaal!), en er wordt niets gegeven, want de temperatuur was matig. toch, ze kwam nu voor de derde fiebertag over, en niet omdat het weekend is, of morgen oma ‘ s komen, maar gewoon omdat je wilde kijken, of het kind heeft een rode keel, of bronchitis. de kleine laat onderzoeken geweldig, heeft alle vragen beantwoord, we hebben zelfs gelachen aan het begin en aan het einde heeft mij geraakt, zelfs de hand (ik denk dat dit echt, echt veel!!). de moeder was tevreden met mijn evaluatie en vond het echt goed, dat ik niets had om op te schrijven op het recept. zelfs anders, ze had geen vragen meer, in de kleuterschool, alles gaat prima, de volgende, ondanks aanvallen van uw dochter, kunt u met de docenten en wat krom is, dat het handschrift van de grote broer in de eerste klasse ontvangt u met haak en dwarsfluit spelen in het handvat. door de manier, kreeg een koude ook, ze heeft hem niet gebracht, maar onaangekondigd, hij maakt vandaag een dag van school, de oma kijkt hem na. Oh: de kleine zieke dochter gekleed alleen, en mama en ik waren in staat om te praten in vrede. op het einde, we hebben omhelsde ons.

Be First to Comment

Geef een reactie