Press "Enter" to skip to content

Een Duidelijke Boodschap

Ik ontmoet de moeder bij de Edeka of Tengelmann of Rewe-wat dan ook. Normaal gesproken heb ik altijd problemen met het toewijzen van de gezichten en de namen, maar omdat het familie was kort voor Pasen tot U6 (een jaar), omdat…

Ik: “Hallo, Mevrouw Greipel, goed, alles goed?” Moeder: “Ja, alles is ok. Ik ben blij u te ontmoeten.” Ik: “Ja?” Moeder: “Ja. Ik wilde niet zong zo rustig verdwijnen. Dus, hier is het ding: We hebben de dokter.” Ik: “Oh, het spijt me maar. Wat was niet in orde? Er is een reden voor? Misschien…” moeder: “Oh, alles is niet zo slecht. Ik zou niet veranderd worden.” Ik: “Aha. Niet op de agenda staan een paar van vaccinaties?” Moeder: “Ja, gemaakt door de nieuwe collega. Dus de reden voor de verandering is goed, de Maja-Louise heeft gezegd, u niet wilt om tot u te komen… ik heb toen gevraagd of we moeten gaan naar een andere arts. Omdat je zei ‘Ja’.”

Goed. Oh… Laat me berekenen dat, Ja, Maja-Louise is zestien maanden oud.

Be First to Comment

Geef een reactie