Press "Enter" to skip to content

Gelukkige Verjaardag, Baas

Trouwe lezers zullen het al gezien hebben – ik ben een Bruce Springsteen-Fan. Hier is dus volledig uit het onderwerp voor deze Blog, een beetje Video tot 65 jaar.(!)Verjaardag van de man. Vorig jaar in München – we zijn allemaal in de regen – hij stelde zich voor met zijn gitaar in de voorkant van de Kap en begon met “Wholl stop the rain” te spelen in bijna 3 uur, een prachtig concert, incl. een complete “Geboren in de U. S. A.”Sets. Little Steven vond het niet geweldig om weer van zijn Baas in de regen, en herhaald, maar kon ons niet schelen. Voor ons was het hartverwarmend. Sinds hij was pas 64.

Ik wil slapen onder rustige lucht in mijn lover ‘ s bed met een brede, open land in mijn ogen en deze romantische dromen in mijn hoofd

Be First to Comment

Geef een reactie