Press "Enter" to skip to content

het moet nu, onmiddellijk en dringend

het is hard kloppen op onze praxistür dat de segmenten van de harmonische vervorming. de deurbel knop wordt angstvallig over het hoofd gezien. nou dan ga ik uit. Ik: “Hallo, een goede dag. kon u laat de deur, alstublieft?” vader: “Ja, we hebben een afspraak. en ze gesloten hebben.” Ik: “rechts. goede dag. in de voorkant van een drie kwart van een uur hadden ze hun afspraak. en dit lunchpauze wordt genoemd.” vader duwt nu door de deur: “Ja, maar wist u dat wij komen.” ik: “precies. zoals ik al zei. in de voorkant van een drie kwart van een uur.” vader: “je artsen hebben een dringende bestelling.”, Ik: “achsooo. nou, als het dan een noootfall. wat heeft dat te hoest uw bobele?” vader: “de afgelopen drie weken.”

Be First to Comment

Geef een reactie