Press "Enter" to skip to content

Ik heb gegeten komkommer

maar. en ik ben niet beschaamd. vandaag heb ik gegeten met de lunch provider mijn vertrouwen een grote kom salade (zwofuffzig de honderd gram), samen met butterbemme en een mezzomix. de komkommers werden zure room, cherry tomaten en mozzarella, een blaadje sla, rucola, lollo rosso, en voor de man in mij, een beetje worst salade. en als topping voor de beet van een klem Chen bamboescheuten. het zag er erg mooi uit, het smaakt ook heerlijk, en ik ben in orde. dat was voorafgaand aan de nu negen en een half uur. een ehec moeten erregerle tussen de komkommers verloren, omvat mijn lichaam, in de tussentijd, 268.435.456 nakomelingen van hetzelfde. als ik schrijf dit bericht, waarschijnlijk het dubbele. en altijd op de voorwaarde, en mijn lichaam biedt de optimale voorwaarde voor een juiste celdeling. maar dit zal nu niets te betekenen want, zoals we allemaal inmiddels weten, de incubatie periode is ten minste twee dagen, waarschijnlijk in plaats van meer – en dan een interessante Pinksteren lijkt te worden opgelost. Ik zal verslag uitbrengen. een avond bier. gejuich.

Be First to Comment

Geef een reactie