Press "Enter" to skip to content

Ik moet bekennen

mij schuldig van de oriëntatie van mijn gesprek boek, na het wk voetbal. al voor een lange tijd, de helpers hebben, en ik diende het – nu in de winkel ligt: op de dagen van de wedstrijden van het duitse nationale voetbalteam is er bij ons geen voorzieningen en geen afspraken gepland. we speculeren dat de acute noodsituaties in de euforie van het spel (“maaavin, stellenbosch disch is niet zo in het midden van de hete kachel, is het niet de helft.”) en dat het super dringend verkoudheid op de andere dag ineens aan het einde van het spel keer bekeken. de Grieken en de Italianen zijn, hoe dan ook, jammer, het is alleen de Turken en de Kroaten. goed. misschien zie de spelen van jogis jongens. anders zal beloond worden met de moeilijke afspraak. nu moet ik mezelf een coole live stream op het internet, de PC roept tot mij van de games op de praktijk, dan zullen de werkzaamheden die in de komende maand wordt opgeslagen. Ik kan, natuurlijk, een TELEVISIE in de wachtkamer, maar helaas is de architect heeft een TV-aansluiting in de praktijk. en met de binnen antenne wil ik om te beginnen op alle (gibs eigenlijk nog?). … draaien wat.

Be First to Comment

Geef een reactie