Press "Enter" to skip to content

Ik ook, ik ook, Mevrouw von der leyen

de vrouw van het werk stelt op het moment dat een discussie is dat werkgevers moeten niet voortdurend op vakantie of zelfs ziekte – via een smartphone en/of e-mail. Ik denk dat een goede manier. sinds ik een bijdrage te leveren ook een anekdote:

ik: “Hallo? hier kinderdok, Hallo?” een zeer slechte verbinding. moeder: “Ja, je moet dan een Hallo.” Ik:”? wie is gesproken?” moeder: “hier, Meyer dingetje, mijn jenny-nina heeft een uitslag. müssense tijd om te komen kijken. nu is.”, Ik: “neem me niet kwalijk, maar u luisterde naar ons antwoordapparaat? Ik ben op vakantie…” mama: “müssense tijd uitzondering. alleen puistjes zijn. enige keer dat ik kijk.” “Ik heb ook een vertegenwoordiging van de collega’ s, arts …” de moeder: “ja. maar, ik heb je hier nu op uw mobiele telefoon, het nummer dat ik onlangs heb geschreven, mijn nood. e nu?” ik: “zelfs als ik dat wilde, Mevrouw de Meyer, echter. het zal moeilijk worden.”

in feite is. Ik stond met de Ingepakte auto, geïrriteerd kinderen en het hoofd schudden vrouw precies hier.

Be First to Comment

Geef een reactie