Press "Enter" to skip to content

Liefde ver.di,

het is volkomen ok dat Uw brief vervoerder staking van de post bezorger. Dit maakt het makkelijker voor mij en de Kuikens enorm van het werk. We kunnen stellen dat de letters die elkaar overlappen in de tijd van de Staking, in de distributie knooppunten, alleen de volgende week? Deze week, het past niet bij mij.

En het kuiken ook voortdurend vergeten de brievenbus bij de ingang van het huis leeg te zijn, want ik heb het blauw in het gezicht voor mij heeft altijd de mond. Hoe weet ik u, loopt u toch af – nu – ook te zien dat de letter box is nog leeg. Maar er is ook de vrije-worp zendingen van Pizza, Knut en circus Stromboli, kan je spullen dan in mijn lade.

Een beetje een zorg die ik heb bij de brievenbus in de voorkant van het huis. De enige omvang de gebruikelijke geel-standaard. Worden geleegd voor minimaal? Of het zinvol is om te schrijven voor de eerste keer, geen letters? Voor mij zou dit vervelende Kuranträge en verwijzing reactie brieven leest toch niemand. Ook een mooi werk van opluchting, vooral voor de avond zou worden Ja. En als ik geen brieven schrijven, dan is geen van de e-mail box leeg en blijven dragen, laat staan te leveren. Maar misschien is dat niet helpt U dan, want Dan is de staking raakt iedereen, als er geen letters om dit te posten.

Aan de andere kant, heel egocentrisch: Je Weet hoe corrosieve dit is, na tachtig/negentig kinderen in de avond om formulieren in te vullen? In dit opzicht, ik dank Je, hou de United services Unie voor de vergoeding weergegeven voor mij een arme zelfstandigen. I ‘ m coming home!

Veel Succes!

Be First to Comment

Geef een reactie