Press "Enter" to skip to content

Mijn Kinderen, Uw Kinderen

Als mijn ouders vragen of ik mijn eigen kinderen – dit vaccin – dit antibioticum bij het begin – dit is het ouderschap een tip … gehoor geven – deze professionele medische collega ‘ s bezoeken – deze diagnose had ik antwoord altijd: “Ja. Omdat mijn kinderen zijn mijn kinderen, en ik ben uw vader. Beslissingen voor mijn kinderen die ik heb om te voldoen aan de volgens hun eigen Geweten, als goed, maar met het advies van de arts in mij, dit is een uitkomst voor mij. Waarom zou mislukken dit advies bij uw kind anders? Eindelijk, we zijn vastbesloten om onze patiënten de beste behandeling om het beste van onze Kennis en geloof.”

Met de uitvoering van haperts dan soms (zie onderwijs). Maar dat is een andere zaak.

Be First to Comment

Geef een reactie