Press "Enter" to skip to content

probeer kanns

Ik wens te nemen graad van de deur, het is over 19 uur, een vader, het bestuderen van mijn praktijk plaat.

vader: “u I te hebben?” “Ja. officieel is maximaal twee uur.” vader: “dan heb ik morgen terug te komen?” ik: “dat hangt ervan af. wat is dat?” vader: “mijn zoon heeft ze schoot in een week, zoon.” ik: “ok. en waar is hij nu?” Ik kijk om me heen, de vader staat er helemaal alleen voor. hij maakt een vage handbeweging naar de parkeerplaats. vader: “nou, ik moet zelfs.”, Ik: “in de auto zitten?” vader: “nene, van huis. neem de ne uur.” ik: “aha. ga je hem zo slecht?” vader: “nee. niet echt.” Ik: “en vandaag, op de dag wanneer ze zou kunnen komen?” vader: “Ja, tot in de middag op school.” Ik: “… en daar was hij ook?” vader: “ja zeker.” ik: “fijn. dan laat je de held van de ochtend thuis, bellen in de ochtend in de praktijk, dan kunnen we zeker een mooie datum om te onderzoeken.” vader: “Oh? Ja ok. dus geen school morgen?” ik: “precies. heeft je vrouw een auto die ze kunnen komen in de ochtend van de dag?” vader: “Ja, al. dus ik kom in de ochtend tot zes uur ‘ s avonds.” ik: “uh, nee? bel morgen voor een afspraak. de normale kantooruren.” vader: “Ja, ok, maar nu ben je nog steeds hier…” over het onderwerp van de werktijd van een GP voor kinderen en jongeren arts.

Be First to Comment

Geef een reactie