Press "Enter" to skip to content

Teaser: wereld boeken dag

Ik ben een blog niet een Boek, maar mijn auteur leest hier, heel gelukkig, en schrijft zo nu en dan, bescheiden beoordelingen, en deze “ik Heb deze maand”kolom, dus toch:

Als in 2014 en 2015, ik ben deelnemende ook dit jaar weer in de actie “Blogger lezen geven de gave van de vreugde” – de world book day op 23.April 2016. Ik schrijf hier om de Onzuivere, niet alleen een voorgerecht, dus ik weet niet welke actie precies op de 23.April is hier, op het podium. Maar om weg te Geven boeken er…! Wie wil zo lang als de bladeren, die is geweldig (jahaa: echte boeken-)Blogs, zo ook bij de actie betrokken zijn, is het aanbevolen dat de lijst van deelnemers met Links (>250).

Check dus terug en … Lees!

Be First to Comment

Geef een reactie