Press "Enter" to skip to content

tussen het jaar van de …

… heeft de kinderdok gratis, en in geval van twijfel, zal worden gewinkeld op dit moment. Hoera. naast de kleding voor de kinderen, parfum voor vrouwen kinderdok en andere onbelangrijk voor de literaire opbrengst van de hele familie voor de dag van de data – tijd, niet via internet, maar na twee uur verblijf in de boekverkoper de grootste selectie – f-o-x van de vertrouwensrelatie:

de tweede foto toont het gedeelte dat gaat over mijn account. Ik vind het leuk als de wensen niet worden vervuld, Kerst, alles, en van de enorme amazon wishlist slechts een dag of twee dingen zijn geplukt. alle vrijheden in de aankoop van boeken! wat ik wil meer!

zucht, slechts twee dagen en een new year ‘ s eve, dan ga je weer aan het werk los. uw lieveling kinderen, ik kom!

als ik niet kom morgen:

alle lezers een gelukkig nieuw jaar 2012, moge de kracht met u zijn.

Be First to Comment

Geef een reactie