Press "Enter" to skip to content

Vragen aan kinderartsen uit deze wereld III

Voor de derde – Mevrouw Cornelia Strecker heeft gereageerd op mijn oproep en de twintig vragen over “de echte kinderartsen van deze wereld,” antwoordde. Dank u voor.

Mevrouw Strecker werkt samen met haar collega in een community of practice in thüring de Apolda – een foto die ik heb van haar helaas vond😉

 

20 vragen aan de kinderarts:

1) Waarom kinderen de arts en niet uroloog?

Dat was niet de vraag. Alleen al, omdat je moet werken.

2) uw proefpersoon in de Raad onderzoek?

Kindermishandeling, ziekte van Crohn, febriele convulsie, OTC-deficiëntie bij pasgeborenen (of liever de hele differentiële diagnose bij een kind, de 2. LT “vervalt”), pasgeboren krampen, constipatie

3) Wat als het niet een van de kinderen van de arts?

Geen Idee. Voor de studie heb ik getwijfeld tussen de geneeskunde en de biologie. Maar kennen ook een verloskundige in opleiding (maar zonder al te veel over, zo realiseerde ik me later) was in de Overwegingen. In de studie van de Innerlijke en neurologie kwam in aanmerking. Maar na de eerste Stage op de pediatrische neurologie, de keuze was gevallen. Ik kan niet denken aan iets dat ik zou zo gelukkig zijn.

4) Hoe lang werk je deze week in de praktijk?

Met de follow-up van ca. 35 h.

5) een enkele vechter, team of speler?

Team speler!

6) Is er iets dat ergert u in de huidige geneeskunde?

Veel bureaucratie.

7) Wat kan je geven aan jonge ouders?

Meer op hun eigen gevoel en het kind heeft geen vertrouwen in, te vergelijken met de tijd en niet te missen de mooie tijd. Je mag niet jagen Nummers later, maar het kind met het oog op, bijvoorbeeld, “we hebben geen Thermometer, maar een kind te behandelen”.

8) Is er een boek of Website, het instellen van ouders aan het hart?

Mijn kind zal niet eten door Gonzalez, Slapen in plaats van schreeuwend van Pantley

9) beroep een roeping of taak?

Beroep

10) Welk kind u zult zich herinneren van uw werk?

Bij de meeste, in het geheugen van de kinderen van de psychosomatiek bleef voor mij (in termen van inhoud, een naadloze Overgang naar de KJP, maar is een onderdeel van de Kinderafdeling). De achtergrond verhalen van de gezinnen die werken met de ouders en het lijden van de kinderen met deze heeft mij vaak erg beïnvloed. Ik denk dat ik zou kunnen maken van dit werk op de lange termijn. Daar heb ik veel van de kinderen in de avond in de gedachten van thuis, en in de ochtend weer aan het werk. In het bijzonder, een 12jähriges meisje is in mijn geheugen dat ik kreeg voor het eerst in de dienst, met 1,8 per Mille is gebracht door de politie en later in de psychosomatiek in staat was om te ervaren. Ze was al een tiener van Buiten, was vaak erg moeilijk, maar je wilt op een dagelijkse basis en het voortdurend over de gehele maand verblijft bij een opvanggezin met een pleegmoeder. Ze wilde om in te wonen, geen meisje-WG, in de no-jeugd, of thuis, je moeder wilde worden. De moeder was aanwezig fysiek, maar ook emotioneel en dit meisje was riepen allen uit voor een Mama.

11) De eeuwige vraag: de Behandeling van de kinderen in de praktijk zo goed als hun eigen kinderen?

Ik probeer, maar dit leidt niet altijd tot succes. Mijn beide kinderen houden veel van “wait and see”, de ouders van mijn patiënten (toch?) niet zo veel.

12) koffie of thee?

Vooral koffie, maar zoals altijd tussen de Espresso.

13) fietsen, Lopen of met de auto?

Op mijn fiets, maar helaas, veel van de auto als gevolg van de werken pad, Uitvoeren.

14) rock ‘ n ‘ roll of klassieke muziek? Beatles of Stones?

Voornamelijk elektronische muziek.

15) de Computer of op de tab?

(Alleen voor PC)

16) Globuline of Afwachten?

Wachten en te zien, maar soms zijn de Korrels helpen met het Wachten.

17) te Vaccineren of te Harden?

Vaccineren

18) uw huidige Grondwet?

Nou, als alleen de saaie training in het weekend niet. (Trefwoord: 04356)

19) uw Motto voor de dagelijkse praktijk?

Hm, ik heb niets.

20) Belangrijke onbeantwoorde vraag?

Ook, aangezien er gebeurt niets voor mij.

ok, over de Bolletjes, we moeten praten … Bedankt voor de antwoorden!

Be First to Comment

Geef een reactie