Press "Enter" to skip to content

We vinden het mooi zo

Ik ben bezig met een Drie-jarig onderzoek in de zaak van Mirko, de U7a. Alles is onderzocht, het Genitale. Als ik de lip broek zegt de moeder: “Oh, daar is hij besneden door de manier waarop, in twee weken.” Ik zie een heel normale Penis, opgelost voorhuid, alles is fijn. Verrassend vroeg in dit tijdperk. Ik: “Oh, waarom?” Moeder: “We wilden dit zo is.” Ik: “Aha. En wie doet dat?” Moeder: “De uroloog in de artsen huis bij het winkelcentrum, Dr. food factory.” Ik: “Dus.” Moeder: “Ja, de food factory heeft ook gezegd dat we moeten maken.” Ik: “Waarom, het ziet er heel normaal?” Moeder: “dat was in De rode drie weken geleden.” Ik: “misschien was het een lichte ontsteking, maar nu is ze verdwenen en alles ziet er goed uit.” Moeder: “wat dan ook. We willen dat dit zo is.” Ik: “weet je dat een besnijdenis in Duitsland wordt gezien zonder een medische motivering, zeer kritisch? Of is geloof nodig?” Moeder: “Nee. We zijn Christenen. We vinden het gewoon mooi.” Ik liet na ik zet me nog meer op indicaties, risico ‘ s en de ethische problemen van de Besnijdenis: “Maar je hebt zelf betalen?” Moeder: “Nönö, de kracht van de Dr. food factory op de zorgpas.”

Aha. Daar hebben we twee problemen: ouders die hun kind zonder medische, zelfs religieuze Achtergrond, gewas – en een arts die geld in het proces. Hij behandelt de juridische problemen met deze payroll – hij schrijft zijn bevindingen op “phimosis” (ten onrechte, want het kind heeft geen voorhuid is te strak), en vestigt zich in het geval van de KV, zijn er geen problemen. Hij verwacht dat de privé – hij heeft om te rechtvaardigen waarom hij vestigt zich in de privé, in het geval er een eiser. In Duitsland, de besnijdenis is toegestaan volgens de huidige wetgeving, zonder medische reden, indien het wordt gedaan op een professionele manier, maar nog steeds zeer kritisch, niet in het minst door onze eigen professionele Vereniging

Be First to Comment

Geef een reactie