Press "Enter" to skip to content

x min drie

ofwel al mijn patiënten de ouders van mijn blog lezen, zonder dat ik het weet, maar de reden is: we hebben nog ongeveer 72 uur in buffalo, dag min drie, en alleen vandaag, de eerste moeder was er een, die sprak de beslissende zin dat ik altijd weten, “Ja, in mei, is het al Kerst weer”:

“wissense, ik dacht dat ik zou komen voor de feestdagen weer snel.” of: “anders, ik ben niet zo snel naar de dokter, maar omdat in drie dagen is het Kerst, dacht ik, ik ben met laureen-kiki-mimmili nu, wos koorts is al een schot voor een uur op vijftig-achtste vijf-en-dertig.”

*Generaal-majoor zucht* deze vierde kwartaal, maar gelijk gebleven in vergelijking met vorig jaar, maar verrassend rustig – geen varkens in zicht. er moet aanhalen op het einde van rustig een beetje. twee weken geleden hadden we leveren zeker slechts de helft van de patiënten per dag. dus snel je gaat.

Be First to Comment

Geef een reactie