Press "Enter" to skip to content

Filofax-ouders IV

Mönsch, een jaar is voorbij, ze waren heel zeldzaam, omdat in die tijd mijn Filofax ouders, een koud hier, en het geval dat er, na de handelingen, slechts drie keer in het hele jaar. Dit spreekt voor een gezond kind of een gezonde ouders, of tenminste, op het gebied van het omgaan met acute ziekten. Vandaag dus de U7plus dat screening met Drie – school bereiden – althans vanuit het oogpunt van een aantal van de kleuterscholen en de ouders. Vader Filofax vandaag heeft geen technische apparatuur hier – ik ben een beetje teleurgesteld de moeder geeft mij de eerste bij gebruik van uw dochter. “Zie je, dit is ons huis”, ze wijst naar een conglomeraat van lijnen en ronde cijfers. “Prachtig, de lijnen zijn al gesloten,” ik loof, “de man ziet er altijd uit als in dit tijdperk.” “Je kunt, Ja, anders veel beter,” zwaaien naar de vader. “Eindelijk, ze schilderden mijn auto, weet je, we hebben een Opel Zafira, die heeft een klapmechanisme voor de zitplaatsen achter, omdat je kunt…” “Oh, schat, laat me”, de moeder onderbreekt hem. “Maakt niet uit nu.” Ik: “Maar de tijd was.” Ik stel me voor soortgelijke kunstwerk als de “huis”, maar zeggen niets. We kinderartsen zijn al erg streng: de stick figures en cirkel cijfers – prachtig. Afbeeldingen? Onwaarschijnlijk. Maar alles in het perspectief van de kijker.

Bela-Maryke laat je beste kant zien, zonder kwade opzet. U kunt onderzoeken, het geeft me allemaal de taal van beelden, ze hop en loopt in omgekeerde volgorde, kan aan de kleuren en het tellen (“Één, Twee, Vier, Zes” – misschien de cijfers is het begin van de steun van de vader, maar zijn vruchten afgeworpen, dit keer met opzet). Alleen richting het einde speelt ze de Prinses, ontdekt ze plotseling dat ze heeft niet gedaan wat je echt wil. Net als de bal zal je schoppen als een ezel is koppig, op mijn herhaald verzoek, ze trekt een Pruillip en een blik van medelijden uitgestrekte aan de moeder: “Mamaaaah!” “Kom op, Tom,, maar,” zegt de vader een beetje te pittig. “Mamaahaa!” “Niet moest, als U wilt” redden van de moeder. Wat Bela-Maryke met drijvende ogen bij het opslaan boezem van de moeder op de vlucht. Oh, ik hou van de kleine tiran. “Home kannses”, mompelt de vader, zichtbaar teleurgesteld dat zijn dochter is niet goed genoeg zijn om te presteren t., En de moeder brengt de Rest van het Pensioen, het kind Schreeuwen om aan te trekken. Dan zou ik al hebben geraden.

Toch, ik ben tevreden. We praten over diametrische educatieve strategieën van de ouders en de zelfbeschikking van kinderen, zonder de noodzaak voor u om volgzaam volgelingen. Mijn optimisme van de U3 werd opgericht in Rachschen zin, “en ik ben aan de ontwikkeling van dit kind.”

Be First to Comment

Geef een reactie