Press "Enter" to skip to content

stations niet zijn voorzien van telefoon nummers (ot)

sinds ik moest gewoon even de tijd voor, er is alleen weinig praktijk-items. ook dit is off-topic.

ok, het was mijn fout. die bladeren zijn portemonnee op de trein. maar als je te snel, om te grijpen van de kinderen, samen met zijn vrouw, om niet te vallen, te vergeten de koffer en de spannende huidige editie van de tijd – wat blijft op de baan.

vrouw: “goedemorgen, service-hotline van de duitse Spoorwegen, wat kan ik voor u doen?” ik: “goede dag, Hallo, hier is kinderdok van gen Hausen, ik zou graag het nummer van het centraal station, gene stad.” service-hotline vrouw: “ik kan het niet geef het aan hen. is er niet een.” Ik: “hoe nu? Ik kan niet bellen met het station in gen stad?” service-hotline vrouw: “nee, natuurlijk niet.” ik: “weet je, ik heb net mijn portemonnee in de regional Express van mainert de haven te gen de stad. Ik ben echter afgehaakt in gen Hausen, de trein nu snel, in gen stad.” service-hotline vrouw: “Ja, en?” ik: “maar je zou kunnen kijken in de trein, of de portemonnee is er nog steeds. Ik weet de auto. het was de laatste wagon en het nummer van de regional Express is een … ” service-hotline vrouw: “goede man, hoe gaat het met u? moeten we bellen nu het station, zodat het contact van de trein, zoals een dirigent ziet, of wat?” ik: “eh… Ja?” service-hotline vrouw: “nee.” virtuele gewelddadige schudden van het hoofd. “nee, nee, nee. dat is niet mogelijk. sinds iedereen kan niet komen.” ik: “ja? zo veel wilt? maar de kans erg goed zou zijn om de portemonnee.” service-hotline vrouw: “misschien wel Ja. maar ik kan het niet. het vertrek van de trein nog maar eens.” ik: “ja? dat was eigenlijk het einde van de lijn.” service-hotline vrouw: “wanneer de trein gaat door, zal hij de portemonnee.” ik: “of iemand anders. Zat ik nu twee uur in de trein met mijn familie, en in tijd is er niemand kwam.” service-hotline vrouw: “kan niet.”, Ik: “mmh. dus er is echt geen andere manier?” service-hotline vrouw: “stations hebben duidelijk telefoonnummers.” Ik: “alles.” service-hotline vrouw: “maar ik kan geef u het nummer van de verloren voorwerpen service-hotline van de Deutsche bahn station en service. aangezien u kunt uw verslag van het verlies.” Ik: “nou, dan maak je de wijzigingen”. service-hotline vrouw: “dit is de bla-bla-bla. kan ik u helpen met iets anders? was u tevreden over onze dienst?” ik: “om eerlijk te zijn? nee… maar omdat je niets kunt doen.”

Ik heb toen het nummer van de verloren voorwerpen service-hotline van de Deutsche bahn (stadstrein) en service (enkel 2,99 € per minuut) – tot die vrouwe weer, mijn naam en adres gespeld hadden, met inbegrip van de informatie van mijn portemonnee (“de creditcard van de kleur blauw of rood? het is er een symbool of iets?” – “ze was goud. en sinds mastercard is het!”) – was ik een klein fortuin. Ik ben op zoek naar de administratiekosten, als u vindt dat mijn portemonnee echt.

Ik denk dat in sommige van de realiteit van dit leven, ik ben nog steeds erg naïef.

Be First to Comment

Geef een reactie