Press "Enter" to skip to content

de belangrijkste eigenschap gsond

sorry, weer een verloskundige-bashing:

moeder: “herr dokter, ik ben nog steeds zorgen over mijn zoon.” ik: “ja, dat is fit.” moeder: “dat is wat mij zorgen. is nu achttien maanden en was nooit echt ziek.” me: “en? maar het is geweldig, geen angst, met de kleuterschool, de moeder komt.” “maar, mijn verloskundige heeft gezegd dat het heeft vastgesteld heel veel allergieën, want hij was nooit ziek. kunnen we niet plaatsen dat te testen?”

soms is er niets meer komt me. de kinderen zijn voortdurend ziek, niets. je bent gezond, je plotseling heel veel van allergieën. deze relaties zijn niet open te stellen voor mij soms. neem me niet kwalijk, lieve verloskundigen, maar mijn reactie op de moeder, ik kan alleen maar zeggen:: “om eerlijk te zijn? dit is de grootste onzin die ik ooit gehoord heb.”

Be First to Comment

Geef een reactie