Press "Enter" to skip to content

De concentratie van het hormoon controle tekort

Vrouw Rudele met Don, Jason heeft een afspraak met mij – het is over “de concentratie” in de twaalf jaar oud.

Moeder: “ik had een gesprek met de leerkracht, de secht, gaat u naar de schildklier of om te kijken, of hij heeft een n-tekort of de. Het bloed beeld.” Ik: “En wat is het Probleem?” Moeder: “Don’ -Jason zou altijd zo moe in de klas, en zijn huiswerk.” Een breed terrein. Ik: “Maar is vaak ziek, is het niet?” Moeder: “Nee. De laatste Keer, we waarschuwen voor de drie jaar met u, als hatter een koude gett.” Ik: “En niet een slapende huis, hij ineens?” Moeder: “Ah, Goed.” Ik: “wat dacht je van televisie kijken?” Moeder: “Ja, nu al.” Ik: “Betekent?” Don Jason: “achternaam, voornaam school bissel.” Moeder, suggereert een klap op de achterkant van het hoofd: “Bissel! Bissel! Vier uur op, hij zoekt het op. Vn obends noche mol.” Don-Jason: “cool.” Ik: “Vier Uur? Integendeel, het is meer, of? We zeggen zes?” Moeder: “Als het genoeg is.” Ik: “Hoe gaat het met u, als u een keer langer TV-kijken?” Moeder: “Habch hoofd, echt een groot hoofd.” Ik: “ik geloof in het bloed kunnen we niet zonder waarden, of? Niet vragen aan de docent?” Moeder: “‘ S Morgens Pfernseh`? Nope, iwo. De secht, de zonde, de Homone!”

Zeker. Dat was mijn bijdrage aan het thema “hoe Veel TV-kijken is het kind?” Binnenkort: “Echter, er zijn ook verstandige ouders.”

Be First to Comment

Geef een reactie