Press "Enter" to skip to content

een blog aanbeveling, en geen

niet echt een leuke referentie, maar een deel van ons leven als kinderen van de artsen in de kliniek. deze blog is(e) van madita, die kwam aan het einde van september aan de wereld, en gisteren, na 39 dagen en een paar uur in het Universitair ziekenhuis van leipzig, overleden. wanneer op zoek op het net heb ik struikelde over de blog die je ouders voor je leven. na een drukke dag werken, ik lees dit in één keer. elk extra woord zou vermoeden. Ik bewonder de ouders opnieuw en opnieuw. dag-tot-dag context kinderdok in de praktijk alles wat ik heb gezien van de rest van de dag, dus onbelangrijk. liefde madita-ouders, vergeef me voor deze link. maar hij was een deel van mijn huidige dag ervaring.

Be First to Comment

Geef een reactie