Press "Enter" to skip to content

Er is niet-wat is homeopathie? Netwerk online gaat.

Moeder: “En kunt u er wat is Homeopathie?” Me: “om eerlijk te zijn? Dit is niet mijn medicijn. Ik geloof het niet.” Moeder: “Aha. En hoe werkt dit?” Ik: “zeg tegen De homeopaat als er iets maakt je ziek, dan kan het maken in een hoge verdunning om gezond te zijn.” Moeder: “Zo, met de Bolletjes?” Ik: “Ja, het duurt een grondstof en verdund. Vlot een druppel op een bad bijvoorbeeld. Of een druppel per noordzee of gelijk is aan het volume van het heelal. Volgens de homeopaten, het werkzame bestanddeel is daardoor groter.” Moeder: “Waarom?” Ik: “Omdat het een Vorm van energie overgedragen aan de moleculen van het oplosmiddel, een resterend geheugen. Vertel de homeopaten.” Moeder: “En wat neem je voor de ingrediënten?” Ik: “Bepaalde geneeskrachtige planten…” moeder: “…ah, natuurlijk, dus…” ik: “Maar ook gifstoffen, of dat soort dingen… cervicale cellen, de hond of de melk. Zo op het Internet. Je kan het kopen.” Moeder: “ja, Maar het zal verdund worden.” Ik: “Tot de limiet van de opsporing. Chemische.” Moeder: “Zijn in de verdunningsmiddelen…”, ik: “deze zijn meestal alcoholische oplossingen.” Moeder: “…Ja, zijn er dan ook andere vervuilende dingen daar?” Ik: “Ja, maar die spelen geen rol, volgens de homeopaat, deze stoffen de verdunning is niet versterkt, maar alleen degene die moet worden versterkt.” Moeder: “Aha. Ik vind dat een beetje onbegrijpelijk. En waarom de Korrels zijn dan velen, als er daadwerkelijk iets in?” Ik: “Nou, volgens de homeopaat is iets wat er reeds in. Ik denk vooral door het placebo-effect.” Moeder: “kan ik iets van een arts en verwachten een verbetering, omdat ik een drug.” Ik: “Ja, afgezien van het feit dat u niet een drug, maar gewoon suiker, en de arts is in de meeste gevallen een natuurgeneeskundige.” Moeder: “Of een apotheker. Of mijn buurman. Het heeft me aangeraden al onderwerpen.” Ik: “En dat werkte?” Moeder: “afgelopen najaar heb ik gaf Manuel Arnica. Maar of het heeft gewerkt of de koeling pack of de Chocolade-ijs, wat ik hem gegeven heb… geen idee. Nadat het ijs was alles goed. De Bolletjes alleen, hij heeft nog een heel huilde*.”

Toegegeven, De dialoog is samengesteld uit verschillende gesprekken die ik heb gehad de laatste tijd met de ouders (Ja, vaders). Homeopathie uit te proberen, de vele zorg. We hebben ook de Eerste Glaubuli aan kinderziektes, want ze waren allemaal in de peuter-groep, en ze willen laten geen middel onbeproefd gelaten. Maar toch vraag meer en meer mensen de homeopathie is zeer kritisch. En om er uit te komen. Een tijd van verandering wordt gevoeld. Misschien krijgen nu de zorgverzekeraars, dat zij niet zouden Fonds de mening van de geneeskunde.

Gisteren, de (informatie)netwerk is homeopathie online ging, en hetzelfde met twee pagina ‘ s: De officiële homepage van het netwerk – met een inleiding, een FAQ over de verdunning van het geneesmiddel, in aanvulling, de uitbeelding van Positieve en negatieve voorbeelden van de behandeling met Pessaria. Homöopedia – Een woordenboek van de homeopathie, de opeenvolgende informatie artikel zijn hier om het gebruik van de gebieden van de homeopathie, de afzonderlijke actieve bestanddelen, maar ook de fysieke basis van de kennis en de studie van de homeopathie worden gepresenteerd.

*Verergering…

Be First to Comment

Geef een reactie