Press "Enter" to skip to content

Het kind en jeugd artsen dagen II

Zucht, helaas, ik was niet een beetje slordig, wat je zag, en de rapporten van de mooie stad Bad Orb ging, maar veel heb ik van de mooie stad. Vandaag voor de lunch kreeg ik de kans om de Stad te verkennen, en na alle, In vergelijking met de jaren daarvoor had eigenlijk opende een paar winkels tijdens de lunch tijd. Niettemin, de prachtige speelgoed is kapot (ik heb gezien dat hier ooit een kind?) en een gift shop (pro street) daarnaast heeft geopend. Er is de Oorspronkelijke Ergerländer snel te zien, evenals het mooie theater in “Bunga Bunga”, of de jaarlijkse graduation rommelmarkt. Ik ben nu al benieuwd naar. Helaas, ik zal hier niet.

Het Congres zelf was zeer informatief, delen met collega ‘ s heeft gewerkt, en de take-home messages was dat veel van die: – Roken in de zwangerschap de dikke van het kind gunsten – Als ouders je vertellen om in te ademen op een regelmatige basis met cortisone, zodat ze fibbing in tweederde van de gevallen – wetting kunnen een Symptoom zijn van ADVERTENTIES (ik wist dat) – Vertraagde taalontwikkeling is het niet! Risico factor voor dyslexie en spelling problemen (een hint voor alle logopedisten en leerkrachten) – probiotica bij de behandeling van diarree (gist, etc) naar het verkorten van de duur van de ziekte van 1 dag, maar niet de Infectiviteit van 25% van de jongens op de leeftijd van vijf in de nacht niet droog (wist ik al, maar je kunt niet vergeten vaak genoeg ergens) – prosopagnosia is het onvermogen om het te herkennen gedefinieerd gezichten (dat raakt me vaak, wanneer ik ontmoet tijdens het winkelen, op de patiënt ouders) – het is de moeite waard om een presentatie te geven op een ziekte van slechts vier gevallen in de wereld bekend te Onderschatten de Zweden, ook niet voor het vierde doel.

Oh. Nu is mijn auto rijdt me terug door het prachtige Spessart huis. De enige atypische voor Bad Orb het natte weer. Vanaf Morgen, heck hier weer, Zonnig. Dan ben ik terug in mijn praktijk. En Schitteren, zelfs met nieuwe Kennis.

Be First to Comment

Geef een reactie