Press "Enter" to skip to content

het kopen van snoep

hier zijn de vruchten van een succesvolle city tour in de middag:

“de liefde van de vaders” door thomas hettche “niets” door janne teller “sneller dan de dood” door josh bazell “kleur-rado” door hans riegel

de vraag is alleen, toen ik moest lezen, terwijl ik nog twee boeken te lezen, en ook de millenium trilogie van stieg larsson is nog steeds in de lees-kringen, maar parallelle baan. maar ik kon het gewoon niet gaan zonder een thuis.

korte update op de volgende dagen: van elk boek, het eerste Hoofdstuk (of vergelijkbaar) met lees – en hettche: goed. Ik heb mijn problemen met de nieuwe duitse romans, zonder de aanhalingstekens (en voordat iemand blaat: Ja, ik blijf schrijven seulement-klein). plaat: okeee. laat ‘ s zien. eenvoudige taal, maar extreem zwaar hoofd. dus, in het tweede vertrek. na möpselt, als tucholsky zou zeggen. bazell: ja, dat rotsen. waar hang ik eerst. een arts zal waarschijnlijk een contract killer. koel. h. klink: de enige gummy links.

Be First to Comment

Geef een reactie