Press "Enter" to skip to content

Honger nostalgische Update

Het voordeel van de langere jaar van bloggen is dat er een lichaam van teksten, de termijnen ergens in de WordPress-geheugen van het verleden bestaan. Ik ben sorry voor dat. Daarom heb ik een Tekst van vijf jaar geleden, een beetje gepimpt en opnieuw gepresenteerd. Veel Plezier:

 

In de praktijk is een populair onderwerp: voedsel in de behandelkamer. Niet dat ik mis me elke keer weer over, maar bij deze moeder ik had om zich te ontdoen van het. Ik: “En waarom eten de twee rijst koekjes?” Moeder: “je Wilde stoppen.” Klassieke Antwoord. Ik: “kan ik Vinden in het kantoor van de dokter echt vies.” Moeder: “Oh? Goed.” Ik: “Ja. Nee, maar serieus: Waarom moet je om te eten nu deze vijf minuten, terwijl u wacht hier in de kamer?” Moeder: “Dan moet je ten minste rustig en ravotten.” Ik: “Is dit niet een beetje problematisch tactiek? Er is genoeg speelgoed.” Moeder: “Trouwens, je honger hebt.” Ik (sarcastisch, ik ben er ondertussen van mij niet te weerstaan): “Denk je echt dat dat zou worden uitgehongerd tot de dood?” Moeder: “Niet echt.” Ik: “Bent u al langer op de weg?” Moeder: “nee, we komen direct van huis.” Ik: “En dan moet je nog wat?” Moeder: “Nee. De kinderen ziek zijn. Vervolgens hebben We rijden terug naar huis.” Ze heeft nu verzameld de rijst crackers – up van de ontelbare lijm kruimels op de commode en de vloer en je pakt in de Vesper in de tas. Ik kan niet carve out anders en zien er schoon: de rol van rijst koekjes en een Tupperware met een Appel, twee Sic-flessen van Kapitein Sharkey en Lillifee in de diepte knippert een banaan en een onopvallende rode zak Mini-zoute krakelingen. En de onvermijdelijke andere half-gegeten krakeling. Standaard.

Gek genoeg, onze beroepsvereniging is al lang posters, voor de praktijk, de regels die net zijn vers bijgewerkte en Janosch opnieuw geïllustreerd. Ik vind ze zeer succesvol – een kijkje nemen: de praktijk regels 1 oude praktijk regels 2 oude praktijk-regels – voor-de-kamer practice bepalingen, wachten nieuwe voor in de spreekkamer Maar het is duidelijk dat er ouders zijn die denken “dit is eindelijk een Speeltuin, een kinderbad arts de praktijk, dus niet aan het doen.”

(c) foto op Flickr/p…

Be First to Comment

Geef een reactie