Press "Enter" to skip to content

in het begin van December statistieken

de advent kalender de resultaten van de enquête van dit jaar: – twee-en-een derde kalender voor kinderdoks eigen bobele ik (van mama, van de luier, en een derde van de peettante) – drie en een derde kalender voor kinderdoks eigen bobele II (van de moeder van een luier, een derde van de meter en één van kinderdoks eigen bobele I) één en vijf zesden van de agenda voor kinderdoks beste vrouw van alle (de chocolade onderdeel van een relatiegeschenk, een helft van bobele ik en een derde van de peettante) – twee en een half agenda voor de kinderdok (een chocolade onderdeel van een relatiegeschenk, een van bobele II en een half van bobele ik) – een voor de arts-assistenten (door een moeder dank u geschonken!) maakt kortom, voor mij, 250% meer advent kalender dan vorig jaar, en voor de eerste keer nog meer deuren voor mij dan voor de beste vrouw van alle! als dat geen succes🙂

Be First to Comment

Geef een reactie