Press "Enter" to skip to content

Lieve “kinderen en jongeren arts”

… Je ook bent”, het officiële Orgaan van de beroepsvereniging van het kind en jeugd artsen (BVKJ), en dus van haar meer dan 10.000 leden,” hoe schrijf Je op Je Homepage zo treffend, en ik waardeer U zeer. Je bent een mooi artikel over beroeps-beleid en leuke training zal informeren over de activiteiten van onze Vereniging en zijn herziening van een boek.

Uit welingelichte kringen heb ik vernomen dat U naar mijn werk, helaas, is van geen belang. Ik denk dat dat een schande. Zogenaamd, breng Je niets van kinderartsen, die schrijf anoniem (de recensent zou hebben getrokken met een echte naam). En dus ook de Blog, en zeker niet op het boek. Ik denk dat consistent is: tot slot, zelfs ik kon achter me, maar een slechte Allgemeini of misschien zelfs niet een arts te verbergen. En dat zou een schandaal als dit krijgt. Voor U, als het voor mij is.

Dus ik lees in uw pagina ‘ s reclame voor homeopathische remedies en overmatige hoestdranken, en pleit voor de voltooiing van een osteopathie opleiding. Niet dat ik echt zou storen, de rest van de 77,3% van Uw inhoud af te wegen. Vooral de lijsten van eervolle geboren dagen (> 65 jaar) en de toevoegingen aan de beroepsvereniging.

Maar met de beoordeling van een weigering zal ik U een beetje misselijk. Ik wilde een boek voor mijn professioneel schrijven, de reclame voor onze mooie Baan, en dus de nakomelingen van transparantie. Weer niets. Pech. Maar dat is goed: U hoeft niet de journalistieke vrijheid. Kan ik huil nog steeds, een beetje?

Be First to Comment

Geef een reactie