Press "Enter" to skip to content

maar, maar, voel je vrij om te vragen…

– Hoe doe ik dat het best wanneer ik raak de avond pap met moedermelk? Meer to the point, goed, hoe krijg ik de moeder de melk in de kom? – Als het kind te leren om te rijden een fiets, is het zinvol, ook het stuur aan de achterzijde van de driewieler weglaten? – Je kan na de Inenting in geen Sport is zwemmen, voor de baby? – De neus druppels door de oorontsteking hoe kan ik het beste in de oren dat u blijft? – Kan ik een recept voor ergotherapie, mijn vier jaar oude kan niet eens een fiets rijden? – Oh, ik dacht dat de vaccinaties, er zijn nu al te Slikken? – Kan ik gooi de luier? Mijn huisbaas heeft geklaagd dat we nu zo veel “bommen” in het restafval. – Is het werkelijk waar is dat het blijft luizen uit het hoofd, als je huid elke avond het hoofd met ui sap ingewreven? – Kan ik een paar van de plastic injectie het vormen thuis? Dan kunnen we de praktijk, gewoon Vaccineren.

Beste ouders, ik ben blij dat u deze vragen stellen. U, beste ouders, vergeef me als ik schmunzele nog steeds, maar ik ben een vrolijk persoon.

Be First to Comment

Geef een reactie