Press "Enter" to skip to content

Over-Tweeten (o. T.)

(helaas, niet meer dan 140 tekens, dus hier in de Blog)

Twitter is zo ‘ n ding. Ik heb ingesteld sindsdien dus op een bepaald moment (en een paar uitbundig gebruik van uitroeptekens later) een Account en het niet gebruikt wordt. Dan lees ik in stilte. En vroeg me af. U kunt ook vertellen-eumelt. Dan ook van tijd tot tijd, lachen en kijken uit naar nieuwe indrukken en Aansluitingen op het netwerk gevonden. En dan zijn alle van een plotselinge, de fascinatie van het sms-bericht om ontdekt te worden. Het Kompres op de meest Belangrijk, de Verspreiding van een bericht binnen enkele seconden honderden volgelingen – of het nu de nieuwste blog post, de nieuwste Instagram of Wijnstok een foto, of is het hun eigen welzijn. Om te ontdekken hoe vervelend het ook is, elke halve of volledige dag – vaker ik het niet maken het gemakkelijk om te snuffelen door x tweets, de enige van de huidige menu-of drankenkaart, of zelfs een van de eigen fysieke welzijn (“ik ben vandaag zo wuschig” – huh?) rapporten.

Momenteel, kwam ik weer in de Fase van borstvoeding Mitlesers, in combinatie met de Entfollowen overbodige content. Wat is gesneden een Scène schijnbaar onmiddellijk als een Belediging voor de oren – wat de hel, ik heb het niet gelezen.

Ik vind een paar oude vrienden – hoe dan ook, verschillende bloggers. Ik kan nog steeds volgen langs, wat meer of minder prominente dus getweet – wat A – of B-Lister schrijft zoals hij zelf? En geniet van de Invoer van de verschillende nieuwsbladen. Zo gebeurde het mij voor het eerst dat Twitter heeft gemeld aan mij of ik een internationaal nieuws sneller dan de Radio, TV of krant (… het is Maggie Thatcher vertrek).

Moet ik met Twitter? Nee. Ik vind het spannend? Ja. Het kan frustrerend zijn. Ook een manier. Het streelt het Ego? Helaas, Ja. Het kan erg praktisch zijn? In ieder geval. Zo snel kun je niet anders op de netto-tips (ik was op zoek onlangs voor een leuk Hotel in Berlijn – binnen drie uur had ik tien voorstellen). Maakt het afhankelijk van? Het soort is. Ik begrijp, in de tussentijd, de Twitter-junkies beter? Het.

Twitter hygiëne? Consistent afval-Twitteraars niet volgen. Twitter dichters behouden. En het scherm zo ver mogelijk aufscrollen dat alleen de laatste vijftig Twitter-gelezen vermeldingen. En een ander Bot (wat heet je? Ik wil eindelijk gebruik maken van😉 ) als de originele Twitter. Om lijsten te maken.

De #ff, van waaruit we maken vandaag een #fw: @regen Dolfijn, @Anne Schuessler, @hyperjinx, @e13Kiki, @Peter Glaser, @frollein Ronja en hermionebuddenbohmnessytollaboxgminggmangg-verblijf undwernochsoalles.

bye, @kinderdok

Favoriete tweede-utiliser-Twitter-pagina: http://140sekunden.de/

Be First to Comment

Geef een reactie