Press "Enter" to skip to content

rustig met ons op. en met u?

bij ons is het verdacht rustig in de praktijk. zucht. Ik kan niet schrijven, want zodra ik dit schrijf, de telefoon luider laten bellen nog steeds.

maar echt: het is erg rustig in de praktijk. de ehec-meck is hopelijk nog ver weg (ook al kan ik mij niet voorstellen dat er in het Zuiden geen een spaanse komkommers te eten), de laatste de duur van de infectie-lijkt scarlet-de zaak van de plaatselijke kleuterscholen hebben ook zelf opgenomen, en de luizen in de laatste twee weken zijn verhuisd naar het Noorden (ehec). er zijn een paar controles en geplande vaccinatie data blijven voor ons tenminste. wanhopig, een paar ouders die willen te snel invoeren van uw kind van Ibiza, Mallorca, Lanzarote, en ook een of twee die het ook mmerlichen zwembad uitslag te vinden. nu kwam ik het me, maar de scores diagnosticeerbare coxitis fugax, gisteren om 16 uur door de deur mank. omdat u hebt tenminste een slimme ziekte die u kunt behandelen en met veel behoud en sommige ibu.

nu, de lunch is klaar, de fmfa räumelt al bij de registratie – en dan gaan we dompelen ons in het werk van de vrijdag middag dat het weekend op komst was. verdacht stil. maar dat moet ik niet schrijven, want zodra ik dit schrijf, de telefoon luider laten bellen nog steeds.

Be First to Comment

Geef een reactie