Press "Enter" to skip to content

Verse kwam in

Uit de serie “toevallig”:

Ik: “nou, Goed, goede nacht.” Ayla: “Hallo, Dokter.” Ik: ‘En, komt U naar de jeugd studie, J1, weet Je, wat gebeurt er?” Ayla: “Nee.” Ik: “vertel Je Vrienden hoe of wat van de klas?” Ayla: “Nee.” Ik: “Ga Je niet met Hatice op dezelfde school, dat was er de andere dag.” Ayla: “Het? Nee hoor, heeft niets te vertellen.” Ik: “in ieder geval. Maak je geen zorgen, er niet veel gebeurt, we chatten voor een ronde, dan is de helper maakt het lichaam van de afmetingen en het wordt gemeten bloeddruk.” Ayla: “is dit?” Ik: “Bloeddruk? Als je kijkt, als Je schakeling is ok, het meten van de Arm, met een manchet.” Ayla: “doet het pijn?” Ik: “Nee.” Ayla: “Allsklar.” Ik: “Er is in die mate wat is op dit moment drukt U? Klachten tijdens het sporten, rug, wat?” Ayla: “Nee, allsok.” Ik: “Goed.” Ik heb niet een kijkje nemen op de vragenlijst, de jongeren hebben we altijd veel Ayla dacht. Goed. Dit is vaak zo. Toch, een paar dingen zijn te vinden soms. Hier is het dat niet. Er is niets (bijna, “waar ben Je bang voor?” – “Spinnen.” – “Jongens zijn…?” – “Shit.”, enz.). Ik: “Nou, de vragenlijst niet heeft jou geïnspireerd?” Ayla: “Instawas?” Ik: ‘Heb Je het niet meer zo spannend?” Ayla: “Nee. Goed. Ik heb al bekend.” Ik: “Ja? Waar?” Ayla: “Habch ooit gemaakt, JotEins.” Ik ga in de PC door middel van de kaart. Zie daar. Een half jaar geleden, J1 in het geval van Ayla Acar. Vragenlijst ingevuld. Ik: “En wat doe Jij nu hier?” Ayla: “Weet het niet. JotEins.” Ik: “Wie maakte de afspraak?” Ayla: “I. Met een helper aan de buitenkant. Mijn moeder zei dat ik moest doen.” Ik: “Probleem is, de J1, en maken we slechts één keer, en je had het bij de leeftijd van twaalf jaar. Hebben We niet nodig om nu weer.” We kunnen en mogen niet. Afgezien van het feit dat betaalt niemand. En eigen familie-Acar niet wilt investeren waarschijnlijk in de preventie. Ayla: “ik vroeg me af, heb je verzonden dezelfde vragenlijst.” Ik niet. De fMFA. Ik: “Nou, dat is geweldig. Is er nog wat? Vragen die U nog niet hebt?” Ayla: “Nee.” Ik: “Dan kunt U het meten van de werknemer weer en wegen, en dat is het voor vandaag.” Ayla: “Echt? En JotEins?” Ik: “is Er niet, we al hebben.” Ayla: “Super. Ik kan ook chill met Hatice.” Ik: “Ja. U dient altijd op de hoogte zijn van de afspraken.” Ayla: “ik Nodig heb om een kijkje te nemen in mijn tijdlijn.”

Ik zal afscheid moeten nemen, en plant mij in de voorkant van het teken. “Moni! Tülay! Katja! Kuikens! Start naar het Hoofd te wassen!”

Be First to Comment

Geef een reactie