Press "Enter" to skip to content

Wat is de pokken?

Moeder: “Herr Dokter, is dat juist, dat je nu vaccineren tegen de pokken?” Ik: “Bedoel je de pokken is meer kans op wind?” Moeder: “Ja, dat kan niet, dat is Hetzelfde?” Ik: “nee, de pokken worden beschouwd als verdwenen, maar dankzij de grote vaccinatiecampagne van het verleden.” Moeder: “En het andere, wat is het?” Ik: “Waterpokken? Oh Ja. Duidelijk. Zo ver als de vaccinatie nog niet.” Moeder: “En waarom het Roy niet is ingeënt Robin nog?” Ik: “Geen idee”, ik neem een kijk in de Impfheft, “je was met Dr. Gutheil. En uw zoon is tien, aangezien er sprake was van de inenting is nog niet regelmatig, als hij klein was.” Moeder: “Dus we kunnen vaccineren tegen de pokken?” Ik: “De Waterpokken…? Ja, zeker.” Moeder: “Nee, dat was hij al. Vorig Jaar.”

Klassiek geval van spreken in het verleden een ander. Soms denk ik dat moeders en ik spreek verschillende talen.

Be First to Comment

Geef een reactie