Press "Enter" to skip to content

Wie dat is

Alles laat me beseffen wat Stom is mij in de praktijk op de weg. Laat me niet aarzelen om de juiste dingen op het juiste moment. Laat het me weten houden wat echt belangrijk is en gevaarlijk is, en laat me adequaat op te reageren. Mijn hersenen laten we niet vergeten alle pagina ‘ s die ik ooit heb gelezen in een boek of geef me op zijn minst een aanwijzing dat ik weet waar ik moet zoeken. Laat mijn geheugen laat je naar beneden.Laat niet mijn patiënten om gezond te zijn, zelfs als mijn vaardigheden voldoende zijn. Laat ik vriendelijk blijven, ondanks alle verwachtingen in, de tijd, druk op, en Google extracten. Mijn personeel laat het me en je werk wordt gerespecteerd en laten bloeien de praktijk ook nog steeds goed, dat kan ik elk van hen bieden een goed salaris, en alle kunt gebruiken. Laat me niet oud in de geest, laat mij blijven flexibel in mijn methoden, maar niettemin duidelijk en zeker in mijn lijn, en mijn begrip van de geneeskunde. Laat dit een grote invloed op mijn werk van Overtuiging en de wetenschap, en niet geld, regelgeving, of de bureaucratie. Laat mij de draad te houden van de kinderen, of kinderen of Vorvolljährige, laat me je vertrouwen in mij en niet tegen iedereen. Laat me niet ongeduldig voor de ouders en voor mij de kalmte en de Rust. Ik neem de tijd naast mijn familie en mijn vrienden, dus dit zal mijn energie boost voor de tijd in de praktijk.

Bedankt voor het luisteren, het gebed voor de REC komt uit een andere Tijd. U Krijgt Uw Gevoel Voor Humor.

Be First to Comment

Geef een reactie