Press "Enter" to skip to content

als de autoriteiten zijn esoterische

in tegenstelling tot alle voorspellingen van de ondergang van de pers, als het weer heeft gezorgd voor een pleeggezin voor een jessica of kevin, ik heb veel respect voor alle paren die een curatele – ongeacht de leeftijd van het kind is. in het geval van grote kinderen, deze zijn een andere vorm wordt door anderen, en komen vaak uit zeer moeilijke gezinnen, baby ‘s, de emotionele band is enorm, als u om het kind terug””. en ook deze kinderen worden vaak bepaald door alcohol of drugs de zwangere, door het verlaten van een kind, vader of vreemde culturele ideeën.

Ik neem de zorg van een gezin waarvan de ouders werden onderwezen terug in de laatste vier jaar, vier kinderen, altijd vanaf kort na de geboorte tot kort na het eerste jaar van het leven, wanneer de kinderen terug naar de moeder van het kind. dit is altijd een grote pijn, zeer dicht bij het verlies van een kind. deze “mijn familie” is altijd intra-familiaire, met veel kracht in een stabiel partnerschap, en twee grote kinderen, ondersteuning van hun ouders.

de pleegmoeder heeft ervaren, alles, weet met de autoriteiten, de voogdij ambtenaren van de jeugdzorg office, met biologische moeders, met goed bedoelende vrienden die wilt u de voogdij steeds nieuwe uitvluchten. er zijn, echter, ook voor deze ervaren altijd verrassingen:

Ik: “en de volgende screening is de u4, voordat we beginnen met de eerste vaccinatie. je weet duidelijk van de andere.” de zorg van Mama: “. geen probleem. problemen zorgt is de voogd een tante.” het spreekt niet in staat te zijn. Ik: “waarom, waar is het probleem?” onderhoud mama: “goed. u weet dat wij op de hoogte moeten stellen van de voogdij voor medische beslissingen aan de voogd. eerder toestemming te vragen, ik zal.” “Ja?” care moeder: “dat is wat ik deed dit moment, en eerder de vrouw van zo-en-zo was de weg getrokken en deze keer was er geen problemen, maar het is en nu de vrouw van de garnituren. en, weet je, wat zei ze?” Dat wist ik niet. “je moet vaccineren beter zo snel. en dat is helemaal niet goed voor het immuunsysteem. en de ontwikkeling van het kind. en hoe dan ook. Ik dacht, ik ben met mijn esoterische vriend van naast de deur, de één met de batik rok en de korrels in elke schnüpfchen.” Ik: “wow. geweldig. dat is, de staat benoemde voogdij macht over een kind geweigerd wordt hier, stemt u in met de door de staat aanbevolen vaccins?” “precies. Vervolgens heb ik een beroep op hun verantwoordelijkheid, maar heeft het alleen gedaan, ik zou het kind om het werk van de duivel.” “wat heeft dit te maken met de sociale taak van een voogd?” “dat is een goede vraag.”

wat het einde was van het verhaal? Ik bood aan om de telefoon oppakken – de boosheid die ik had in mijn maag – maar zorg moeder probeerde het alleen te doen. u heeft ook. en aan het hoofd van de jeugd ocmw gecontacteerd. nu bobele het toezicht voogdij van iemand anders.

Be First to Comment

Geef een reactie