Press "Enter" to skip to content

Buitenlandse Hypochondriacal Opvoeders (Een Gastpost)

“Enige tijd geleden, ik klaagde op Twitter, mijn excuses voor de hysterische leerkrachten van mijn kind, veroorzaakt door iets dat de man en ik waren binnen een week, twee Keer met een quasi-gezond kind naar de dokter en mijn kind (en blijkbaar de anderen) ziek wilt praten.

Anticipatie moeten worden verzonden maar nog steeds, ik hou van de docenten en het kind voelt zich in de kleuterschool. Bovendien, het kind lijkt erg robuust. Ondanks kinderziekten, Roulette, zeven-vaccinatie, de Winter en een koud na het andere, is het enige wat we hebben om over te klagen tot nu toe.

Om te heersen, maar de buitenlandse hypochondri opvoeders: de eerste Keer dat ik twijfelde geschiedde dat in het begin van November. Het kind was in de ochtend al een beetje chagrijnig. Tegen de middag kwam het gesprek dat hij geen goed. De man nam het kind van de creche. Om thuis geslapen het kind voor drie uur, twee luiers en was de gelukkigste jongen op de wereld. De Kita-Martinszug we nog steeds omwille van de veiligheid, niet. Na een nacht sliep ik kwam de volgende Ochtend met een topfiten en vrolijk kind in de kleuter-en prompt werd gestopt door een leraar die legde me uit dat het kind moet dan een dag koorts-vrij en gezond is, voordat het wordt toegestaan terug in de dagopvang. Na een korte discussie over het feit dat hij bij een huis, geen koorts (goed – 38.1 1. Luier, en dan is er niets meer), en ook in topvorm, hij moet blijven. Als het kind slecht is verdwenen zou zijn, dan had hij koorts, diarree of nee, ik zou niet hebben bracht hem in de kinderkamer.

Geen 2 is, zich voordeed twee weken later het kind is nu ongeveer zes weken (of misschien meer) verkoudheid, af en toe hoesten. In de herfst, niet echt vreemd, maar het kind niet gestoord wordt. Omdat de leraren dagelijks “hij doll hoest dus” nu “dat is de reden waarom hij altijd kijken” (Ja, Oh – ik thuis moet zijn of niet gemerkt) voegt, ik ben van dinsdag werd in de middag bij de dokter verklaringen, hoewel ik niet de hoest klinkt vrij zeker van dat het Probleem zit héél ver te boven. Maar het zegt altijd: “beter één Keer te veel dan één Keer te weinig”….

Na een uur wachten was ik in aanvulling op de gebruikelijke Bepalingen van een aantal van de echt zieke kinderen zag, kon ik stel mijn hoewel moe, maar nog steeds piepen fideles kind naar de dokter, de lijst van de momenteel in de kleuterschool welig ziekten auflistend. De, op zijn beurt, keek in de oren, ogen en keel, geluisterd naar de longen, en zei: “met een koud, maar het zou een wonder zijn, als dat zo was. De hoest zit aan de bovenkant van de hals en hoeft niet betrekking te hebben op ons verder. De ogen zijn een beetje rood. De koude heeft de scheur kanalen, u moet verwijderen van de Afscheiding, soms met een schone doek.”

Zoals verwacht. En dus reed ik naar huis en zet het kind naar bed. De volgende Ochtend, ik herhaalde het adres van de kinderarts in de kinderkamer, de oogst een Knipoog op het deel van de leraar niet. 1 en ik ben de eerste van allemaal tevreden zijn. Van ‘ s middags, mijn telefoon ging. De Kita ‘ s beurt om de leraar niet. 2 rapporten: “het geluk van een kind heeft rode ogen en een gele Afscheiding uit komt. We hebben gevallen van conjunctivitis. U moet in staat zijn om pick-up.” -.- dus, nogmaals, het getuigenis van de kinderen, herhaalde de dokter, een opvoeder niet. 2 voor de eerste keer tevreden.

In de middag, de man pakt het kind, de opvoeder 3: “dus, als een Afscheiding in de ogen, en het zijn allemaal rood. We hebben gevallen van conjunctivitis in de faciliteit. Laat de arts check het uit.” Het bezwaar dat wij hebben alleen gedaan als de dag ervoor, precies, hij is gewoon de conjunctivitis is uitgesloten… gebruik van dit alles niets, het kind is toegestaan.de volgende dag, niet in de kinderkamer

De man meldt aan het werk, de volgende dag, weer veel excuses met een vrolijk, als ook verrotzten kind om het kind de arts en ontvangt dezelfde diagnose als ik, twee dagen voordat: een koude, maar anders is gezond, traanbuis van de koude geblokkeerd alles goed.

Voor veiligheid, geeft hij een recept voor “herbal oogdruppels” (Euphrasia D7 – niet – iets, het doet pijn maar ook, in aanvulling op de ziektekostenverzekering budget, natuurlijk). Maar dat is een andere kwestie.

Een week later hoor ik op de kleuterschool gang, als andere moeders hebben geklaagd over het feit dat met haar eigenlijk past dochter naar de kinderarts drong, want de Kleine was een beetje koud, maar: “het zou kunnen zijn longontsteking”. Tot dan, dacht ik, Ja, vaak, de Kinderdok overdrijven, nu weet ik: nee, dit is echt zo. Ja, mensen zijn gewoon hun Werk doen, maar de lijn tussen gezonde Zorg-en buitenlandse hypochondrie lijkt te smalle…”

Een gastpost door Novesia, geïnspireerd door een Twitter-uitwisseling, ze was zo mooi, dit is een interessant verhaal te schrijven. Zoals ik luister graag naar ook veranderingen in de praktijk van mijn ouders.

Die wil om meer te lezen van Novesia, klik hier om naar haar Blog me, myself and I, of via Twitter.

Be First to Comment

Geef een reactie