Press "Enter" to skip to content

correcte medische geschiedenis

nogmaals de telefoon gaat laat in de nacht.

Ik: “kinderdok, goede avond, Hallo?” moeder: “goede avond, neem me niet kwalijk, u prima de aandoening, hebt u vandaag nood?” ik: “ja, tuurlijk.” moeder: “oh. dat is geweldig dat je kan bereiken in deze tijd van iemand anders. Ik heb een kou, een zeventien en een halve maand oude jongen, koorts voor twee dagen, met een maximum van negen-vijf-en-dertig, hoesten, loopneus, geen lawaai, zijn broer was ook vorige week. anders, hoedenmaker niets, spugen, geen diarree, is het eten en drinken goed, ik kreeg hem vandaag al twee paracetamol honderd en twintig-supp gegeven, nu is het maar de graad niet kan slapen vier uur, de andere is wakker, ik wilde vragen, ok, als ik ibu-sap?” ik: “ja.” moeder: “ok, dank je. weer hoor ik.”: “opnieuw te horen.” … mij: “Oh, wacht. u hoeft niet toevallig een van de nieuwe mutant-telefoon-moeders, ik bedoel, want van de juiste medische geschiedenis?” moeder: “nee. maar Mevrouw” ik: “Oh. alle recht. in een rustige nacht. en rustige dienst.” moeder: “dank u. u. nogmaals, luister.”

ok, ik geef toe, die werd uitgevonden door de stippen. maar het eerste deel is gebeurd. Ik was zo dankbaar dat om drie uur in de nacht. sinds ik ben niet langer in staat om de belangrijke informatie van de beller neuzen.

Be First to Comment

Geef een reactie