Press "Enter" to skip to content

Dag – tot-dag fMFA

fMFA: “ik ben nummer, de Heer Gapfer, maar uw afspraak met Jessica was 10 UUR. Het is kwart voor 11.” De heer Gapfer: “Oké…” fMFA: “En de dokter is nu in de volgende screening.” De heer Gapfer: “Oké…” fMFA: “En de U5 in de zaak van haar dochter ook duurt ongeveer een half uur al op.” De heer Gapfer: “Oké…” fMFA: “Omdat de dokter een afspraak.” De heer Gapfer: “Oké…” fMFA: “Goed. Dus. Dan geef ik je een nieuwe afspraak volgende week.” De heer Gapfer: “Uh… Oké …” fMFA: “wanneer de hel heb je tijd?” De Heer Gapfer: “Uh… Nu?” (Echt waar!!!) fMFA: “Ja, maar… zoals ik al zei… nu de graad doctor is …” de Heer Gapfer: “Daar is hij!” Hij toont me, zoals ik ga gewoon van de ene kamer naar de andere. Ik knik naar hem op een vriendelijke manier en ga verder op mijn weg. Opmerking: nooit in het gebied van de registratie reactie. De heer Gapfer: “hij Heeft, Ja, maar de tijd… Kon hij…” fMFA: “het spijt me, dus…”, enz.

Soortgelijke rebloggt: de andere dag, wanneer 16.9.2012) eens (Klassieke call of Medische assistenten (27.8.2010) futures – (16.3.2010)

Be First to Comment

Geef een reactie