Press "Enter" to skip to content

(S) voor het diner

Ik ben op zoek naar het kind naar de U3, al goed, al goed, ik ben aan het leren, de ouders weten, ik zeg wat de verdere gang van zaken in de praktijk, Verpleging, Beifüttern, Slapen, enz. “omdat Er andere vragen?” Vader: “Ja, wij zouden graag de bloedgroep van onze zoon.” De ouders-interessant, vaker. Op een of andere manier moet er een Kennis van de ouders bestaan dat de bloedgroep van de kittens van het grootste belang. Ik: “niet meer is nu op een regelmatige basis.” Ik weet niet de bloedgroep van mijn kinderen. Als het bloed van de groep is niet geïnteresseerd in het net te bepalen vaderschap, je moet het alleen voor OPs of transfusies – en zoals ze zullen worden bepaald op een ad hoc basis, geen ziekenhuis zou vertrouwen op een stuk papier met daarop vermeld het bloed van de groep. De methoden van onderzoek gaan tegenwoordig zo snel, Bed-Side tests zijn een kwestie van minuten. Vader: “Oh… Mijn buren, de bloedgroep van uw kind, maar ook weten.” Ik: “Misschien is het kind op zoek is naar een gele als een Pasgeboren? Sinds de wordt bepaald, ook, soms.” Er zijn bloedgroep incompatibiliteit, die leiden tot een verhoogde geelzucht. Vader: “Het is Waar. De Baby werd in het ziekenhuis na de geboorte.” Ik: “Dan oorlogen. En waarom je geïnteresseerd bent in het nu is de bloedgroep?” Vader: “Weet je, nou, omdat het dieet. We voeden overeenkomen met het bloed van de groep.” Vampiers? Ik: “Aha. Interessante.” Vader: “Ja, we zijn erg dieet bewuste, en sinds we dat doen, gaan we heel goed, mijn vrouw en ik, Daarom willen we ons kind.” Ik: “Maar uw vrouw is het geven van borstvoeding.” Vader: “het maakt niet uit. Omdat je moet kijken naar nog meer, want als je bloedgroep is een andere dan door het kind, dan moet je dieet aan te passen, weet je?” Nee, dat wist ik niet. Ik keek erin, maar na die tijd. Iedereen moet een Hobby zijn. Het bloed van de groep, hebben we nog niet bepaald. Gewoon voor de lol, de kassier niet betalen. En het leuk zou zijn de kosten van meer dan vijftig euro. Zo belangrijk is het bloed van de groep was niet de ouders.

Verklaring van de duitse vereniging voor voeding

Be First to Comment

Geef een reactie