Press "Enter" to skip to content

de andere nacht

opnieuw op drie. de telefoon is zoemen, dan is het aan mij, voor de derde buzz, en de lülülü begon in antwoord, voordat u met de beste vrouw van alle-valt naast mij, ook van de gegönnten droom.

Ik: “kinderdok, hi.” vader: “Ja, goede avond, sorry je storen, maar … — toch— … … — omdat … — tern avond.” ohweh de radio gat op de trap tussen de eerste verdieping (slaapkamers) en op de begane grond (woonkamer). ik: “euh, excuseer mij, maar nu heb je om te herhalen dat weer kort, ik begrijp u niet.” vader: “Oh. Ahja, goede avond, sorry om te bellen dus te laat, maar mijn dochter spits nu sinds gisteren avond.” Ik: “Oh nee. ok. hoe oud is uw dochter?” vader: “drie en een half. nu in de avond, dus vier of vijf keer, ik spit duidelijk.” “alles. ze drinkt een beetje?” vader: “Ja, als het te veel, te spugen. koorts, maar het heeft er geen. gewoon moe.” Ik: “ik kan begrijpen. nu hoef je je geen zorgen over. in leeftijd, gebeurde er niets aan het spit, Ja. geef je haar een keer in een paar zwaluwen van water of thee, als je wilt. maar het moet niet bij mij zijn.” vader: “en als je spugen?”: “kan je oma ook.cur zetpil krijgen in de apotheek, dat is een beetje de spuckreiz. of wacht u gewoon af. meestal hoort van alleen. de nacht is onrustig.” vader: “ok. dank u zeer veel. omdat je hebt me gerustgesteld nu. dus: wachten en te zien, en wat te drinken, of ik haal de zetpillen in de apotheek.” ik: “precies.” vader: “goed. dank u. goede nacht. en nogmaals sorry voor de onderbreking.” Ik: “geen probleem. goede nacht.”

saai? Ja. misschien. maar het kan ook, als je tijdens de nacht een oproep. en omdat ik ga slapen weer beter. niet om te bloggen, natuurlijk, dus veel – maar er is ook een gevoel van de telefoon stand-by: kalmerend.

Be First to Comment

Geef een reactie