Press "Enter" to skip to content

de laatste van weimar

maar, leuk klein hotel, mooie stad, leuke collega ‘ s voor een reünie, en gisteren middag, en ook erg leuk lezingen. in de ochtend, voordat ik heb het naar me op, het Goethe huis en de anna amalia bibliotheek. de voormalige ademt geschiedenis – omdat je wilt schrijven dezelfde vuist weer uit, en de laatste is echt iets voor de boeken fans. indrukwekkende oude boeken. zelfs als een beetje … nou ja, beetje *eend*. helaas, ik liet mijn telefoon op usb-kabel in huis, anders had ik stel een paar illegale foto ‘ s😉

en zo is het nemen van een wandeling door de straten van de stad, is er een goethe, schiller, anna amalia voelden steeds aanwezig, gezien schiller boven heeft de nacht doorgebracht ergens, martin luther, zelfs als het alleen een dag. doet denken aan mijn geboortedorp, in de napoleon in de russische campagne, een nacht afdaling. zo goed als altijd. als de geschiedenis serveert.

en volgens john irving, gisteren, nu, hier is een andere belangrijke schrijver:

ook al heb ik nu geleerd dat hij was gestorven in de fauteuil.

Be First to Comment

Geef een reactie