Press "Enter" to skip to content

ei, dat is de reden waarom

bobele met koorts. tijdens het onderzoek, het volgende ontwikkeld:

moeder: “ik denk dat dat komt van de val.” Ik: “nee.” moeder: “maar het was rugleuning in vrij diep.” Ik: “Ja?” moeder: “dus omhoog uit de stoel. direct op de kop.” Ik: “wow… had hij spit of iets?” moeder: “nee. gewoon schreeuwen als op een spit. en twee dagen later was de koorts kwam.”, Ik: “valt koorts hebt.” moeder: “is het niet? maar het was ook een grote blauwe plek.” Ik: “nee. de gewone oorontsteking aan de rechterkant.” moeder: “omdat de bult was. dus niet op het oor. zoals hierboven Lausanne voorhoofd. wos is nog steeds zo blauw i”: “hij is maar een verkoudheid.” moeder: “Ja.”, Ik: “de koorts.” moeder: “dus de val niet?” ik: “nee.” moeder: “de oren?” ik: “ja.” moeder: “Oh, dat is waarom … en omdat de herfst?” ik: “niets. we behandelen de oren, en een goede moeder: “ok.”.” Ik: “fijn.” moeder: “omdat het zo hoog was, was het wissense?”

Be First to Comment

Geef een reactie