Press "Enter" to skip to content

Enquête! Vaccineren! (wat anders?)

Lieve lezers, ik wil doen voor een lange tijd, volledig op de hoogte van het feit dat de blog-bezoekers die hier zijn waarschijnlijk Impfbefürworter. Ik bouwde het onderzoek naar “Niet-vaccineren”, want ik weet zeker dat iedereen op de hoogte is van de vaccinatie is niet uitgevoerd. Ik zou hebben getuigd dat de poll “de volgende vaccinaties, ik heb te verrichten” – je nodig hebt om te graven van de vaccinatie boekje van te maken, het te veel moeite. Misschien een andere Keer.

Er zijn verschillende antwoorden mogelijk zijn. In de opmerkingen die u graag uitleggen waarom deed u dit of dat vaccinatie niet uitgevoerd, of als u nog andere vaccinaties in plaats van de hierboven genoemde weggelaten. Met de waterpokken, Hepatitis B, Rota, mazelen en pneumokokken – ik heb hieronder de vaccinaties, die meestal worden gezien om kritisch te zijn.

Edit: Als uw kinderen ouder zijn, en sommige van de vaccinaties nog niet eerder een aanbeveling (bijv., Rota), punt 1, van de teek.

Neem Onze Poll

Be First to Comment

Geef een reactie